Hyvinvointi­palvelut

Mielen, sielun ja kehon hyvinvointia metsäkylpyjen, luontojoogan ja Hiljaisuuden joogan® kautta.

Metsäkylpy

Metsäkylpy on aistien kehittämistä niin, että metsässä oleskelu auttaa elimistöä parantamaan itsensä. Metsät ja jokamiehen oikeus ovat suomalaisten etuoikeus parempaan terveyteen, luontoyhteyteen, läsnäoloon ja ihmisyyteen. Metsän sylin löytäminen on paluuta juurillemme. Stressitaso, syke ja verenpaine laskee, metsä hoitaa ja pääsemme luovuuden lähteellemme.

Työyhteisölle tai yksityishenkilöille räätälöity ohjelma vuodenajan mukaan. Mielellään 2-4 tunnin ohjelma.

Varaa metsäkylpy

Luontojooga

Voidaan yhdistää Metsäkylpyyn. Rauhallisia hengitys ja joogaliikkeitä luonnossa ja luonnon elementtejä käyttäen. Nautitaan puista, sammaleesta, kivistä ja maisemista. Työyhteisölle tai yksityishenkilöille räätälöity ohjelma vuodenajan mukaan. Mielellään 2-4 tunnin ohjelma.

Varaa luontojooga

Hiljaisuuden jooga®

Hiljaisuuden jooga® on sairaalapappi, joogaopettaja Heli Harjunpään kehittämä kristillisen joogan muoto, jossa yhdistyvät lempeä kehollinen harjoitus, mielen rauhoittuminen ja hengellisyys. Hathajoogaliikkeitä lempeästi matolla, tuolilla tai luonnossa asiakaskunnan mukaan ryhmässä tai yksityisesti, myös virtuaalisesti.

Lue lisää

Tarkoitus

Hiljaisuuden jooga(R) on kokonaisvaltainen läsnäolon harjoitus, jossa hathajoogan asentojen avulla vapautamme kehoa jännityksistä ja suuntaamme mielemme kohti hiljaisuutta ja etsimme yhteyttä Pyhään Henkeen. Harjoitus sisältää myös hiljentymistä, meditaatiota ja tunti päättyy aina loppurentoutukseen.
Siinä kuljetaan ulkoisesta maailmasta kokemuksellisuuteen, monimutkaisuudesta yksinkertaisuuteen ja mielen hälinästä sisäiseen hiljaisuuteen.

Tavoitteet

Harjoituksen avulla harjoittelemme läsnäoloa hiljaisuudessa, rentoutumista, suorittamatonta ja stressitöntä olotilaa. Mielen jatkuva liike pyritään rauhoittamaan keskittämällä mieli kuuntelemiseen. Hiljennämme jatkuvasti ajattelevan mielen ja laskeudumme kehoon, omaan läsnäoloon ja sydämeemme. Keho, mieli ja sielu yhdistyvät ja koemme rauhaa ja harmoniaa. Tämä rauhan ja tasapainon tila vahvistaa omaa uskoamme sekä antaa hetken, jossa kuunnella Jumalaa.

Ilmoittaudu Hiljaisuuden joogaan®

Täältä löydät Hiljaisuuden joogan® tulevat ryhmät.

Retriitit

Järjestän monipäiväisiä retriittejä mielen, sielun ja kehon hyvinvointia varten. Löydät tulevat retriitit alta.

Tulevat retriitit

Tulevat retriitit

Hiljaisuuden jooga- ja kulttuurimatka Espanjaan 24.-29.3.2023 Avilan Teresan ja Ristin Johanneksen jalanjäljillä. Majoitumme Avilassa ja vierailemme Salamancassa, Alba de Tormesissa ja Segoviassa.